sábado, 1 de octubre de 2016

TOP 7 DE JOCS QUE ACABEN EN .IO

Hola, gent de Bolamia. Avui us tenim preparat un top de webs de jocs que acaben en .io. Aquí us deixo els links de tres posts dels jocs: Web Díver IIIEspecial Webs Dívers i
Splix.io.

7- Diep.io

A aquest joc no li trobo gaire sentit, però va d'un canó que llença boles a tot drap quan fas clic, i has de destruïr les figures i9 els altres canons. Si et disparen o xoques contra un objecte, perds vida. També pots jugar en 2 o 4 equips, i de més maneres.

Resultado de imagen de diep

6- Limax.io

Ets una bactèria que es va fent gran a mesura que menja boletes. Quan fas clic, corre i deixa anar un rastre, que si és tocat per una altra bactèria, es mor i es converteix en una boleta més gran. Bona sort!

Resultado de imagen de limax.io apk

5- Zlap.io

Aquest joc és recentment nou. És molt divertit i addictiu. Has d'anar fent giravoltar la massa que tens i pegar als demés usuaris al cap amb ella. Quan ho fas, la seva massa es transfereix a la teva i es fa més gran. Molt interessant!!!

Resultado de imagen de zlap.io

4- Splix.io

Aquest web també és bastant recent. Diguem que ets un cuc que va plenant els cubs sense color del color que té. Si xoca contra ell mateix, mort. Si algú passa pel seu cos, mort. Si passa pel cos d'un altre, mort. Si estàs mort, els teus cubs es tornen sense color, i si estàs viu poden pintar el teu espai.

Resultado de imagen de splix.io

3- Wings.io

Els avions es disparen i hi ha poders, com el lil·la de poder matar clicant i atravessant, o el taronja d'un raig que en tira tres. També hi ha el súper poder, més excepcional, de tenir un raig que mata tothom, i quan et maten el reben; i a vegades apareix un vaixell, i qui li dóna el toc final rep un munt de punts... Genial!!!

Resultado de imagen de wings.io

2- Agar.io

L'únic i inigualable (en realitat sí, tot aquest top és de jocs inspirats i quasi copiats d'aquest, l'original) agar.io, el més famós i el primer de tots els .io. El primer de la primera generació d'aquests jocs tan graciosos. Ets una bola, i quan menges boletes, et vas fent gran. Si et poses en un altre usuari, i ets més gran, es transfereix a tu; si és al revés, et transfereixes a ell. Pots fer-te més petit amb la tecla W, deixant anar una boleta que fa créixer, o dividir-te en dos o en més, per matar.

Resultado de imagen de agario

1- Slither.io

Si aquests jocs fossin persones, l'Agar.io estarià gelós de l'Slither.io, perquè aquest li ha robat la posició nº1 de fama. Almenys a molts. Una serp que va menjant boles per fer-se gran. La serp que xoqui el seu cap contra el cos d'una altra, morirà i es transformarà en boles molt més eficaces per créixer. A veure si arribeu al top!!!

Resultado de imagen de slither

Esperem que us hagi agradat, compartiu-ho i fiqueu un comentari sobre quin joc us agrada més.
Adéu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario