lunes, 26 de septiembre de 2016

Web Díver IV

Si encara no saps de què va això, vas perdut en aquest blog. Bé, és una secció on posem tres webs o aplicacions per divertir-te. I aquí van!!!

POKÉMON GO

Aquesta us semblarà bàsica. "Si no la tens al mòbil, no saps d'apps" direu. Però hi ha gent que, malgrat que té temps, no hi juga gaire o no sap les normes.

Has d'atrapar pokémons que trobis. En trobaràs a casa, al carrer, a un museu, de viatge, al cotxe... A TOT ARREU TROBARÀS POKÉMONS.
Busca poké-paradas. A museus, a monuments i a més coses de cultura o història n'hi trobaràs. Et dónen poké-boles i altres objectes del joc que també pots comprar.
Pots evolucionar pokémons o fer que tinguin més poders amb els caramels de pokémons que reps quan atrapes un pokémon o en transfereixes un.
L'últim que us direm és que també hi ha gimnasos on lluitar amb els teus amics i companys fidels. Bona sort!!!


Resultado de imagen de pokemon go

GUIA VISUAL DE WONDER

Si no t'has llegit Wonder, aquest web no va per tu.
En ell, t'explica petites coses de la novel·la tan famosa. Per exemple, si a la pàgina 100 comenta Diari de Greg, doncs explica el que és al web. I així ho entens millor. Següent!!!

Guia visual de Wonder: http://guiavisualwonder.grupiref.org/?page_id=2.

Resultado de imagen de guia visual de wonder

BLOGGER

Aquesta plataforma és com Wordpress: serveix per a fer blogs o webs i explicar coses, ja siguin personals o ja sigui un blog de llibres, com els milers que hi han a Internet.
Només has de tenir un compte de Google+ per fer un blog i seguir-ne d'altres.

Resultado de imagen de blogger

Adéu, gent de Bolamia!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario