miércoles, 13 de julio de 2016

ESPECIAL WEBS DIVERTITS

Fa dies que no escrivim res al blog, però ara us portem un especial amb tres articles: un sobre un web que es diu Slither.io, un que es diu Akinator, i un altre que es diu Incredibox.


SLITHER.IO

En aquest web podràs jugar sent una serp que es va fent més gran a mesura que menja boles. Si el teu cap toca el cos d'una altra serp, et desfàs en boles grans que fan créixer els serps més ràpidament. Es pot "córrer" (anar ràpid, les serps no tenen potes per a córrer de veritat), però et fas més petit cada cop. Hi ha un top 10 visualitzat a la pantalla i un mapa. Tens sobrenom.

AKINATOR, EL GENIO DE LA WEB

Aquest geni és realment un geni!
Pensa un personatge, real o fictici. Ell et farà preguntes. Tu les contestes, i ell endevinarà en qui estàs pensant. És genial!

INCREDIBOX - EXPRESS YOUR MUSICALITY!

En aquest web pots crear la teva pròpia cançó. Has de posar-li les coses als homes, i començaran a cantar, fer el ritme, o altres efectes musicals. Hi ha 4 plantilles per a fer-ho. Pots publicar les cançons o compartir-les després de gravar-les, o guardar-te-les al dispositiu i escoltar-les. Pots escoltar altres temes, votar-los, i hi ha un top 50 de millors cançons del dia, la setmana, el mes, l'any, o de la història. Què, t'hi apuntes?

Bé, això és tot. Fins una altra!

No hay comentarios:

Publicar un comentario